Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn Rob & Rob, twee enthousiaste motorrijders (woonachtig in ons mooie Limburg in de gemeentes Roermond en Maasbracht) die al vele jaren genieten van gezamenlijke motorvakanties in binnen en buitenland. Door deze vele motorvakanties hebben wij ruime ervaring in het gebruik van motortrailers en transporteren van onze en uw kostbare motorfiets.
Na jarenlang huren van motortrailers & bagagewagens hebben wij uit onvrede besloten over te gaan tot aanschaf van onze eigen motortrailers & bagagewagens.
Die onvrede ontstond door de slechte staat van de gehuurde motortrailers & bagagewagens, het is ons allemaal al overkomen, een rotte bodem, slechte banden, kapotte verlichting, kapotte stekker, etc. Allemaal zaken waar je niet daags voor je geplande transport, vakantie of motorvakantie tegen aan wilt lopen, dit geeft onnodige (vakantie)stress.
De fabrieks- motortrailers & bagagewagens waarover wij beschikken zijn goed onderhouden, zodat u veilig en zonder stress aan uw geplande transport, vakantie of motorvakantie kunt beginnen.

Onze missie

Het verhuren van onze goed onderhouden motortrailers & bagagewagens, zodat u goed voorbereid en veilig aan uw geplande transport, vakantie of motorvakantie kunt beginnen. Een goede voorbereiding is het halve werk! Kies voor het huren van een motortrailer of bagagewagen bij robs-motortrailers.nl

Huren

De te huur zijnde motortrailers & bagagewagens, zijn alleen op afspraak te huren en af te halen in Roermond en/of Maasbracht. Het afleveren van een huur motortrailer of bagagewagen op uw woonadres is bespreekbaar.
Roermond en Maasbracht zijn beiden goed bereikbaar via de A2 en A73.
Mocht u na het bekijken van onze website nog vragen hebben of een reservering willen maken kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.